joi, 5 februarie 2015

CFR Cluj penalizata cu 24 de puncte


 Clubul CFR 1907 Cluj a fost penalizat cu 24 de puncte de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, în ședința sa de miercuri, din cauza neachitării datoriilor către mai mulți jucători, a anunțat site-ul LPF.
 Formația ardeleană a fost sancționată cu câte patru puncte, în urma neexecutării hotărârilor luate de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (NSL), pentru datorii în cazul foștilor săi jucători Ionel Stana, Laszlo Sepsi, Vasile Maftei (în două spețe), Claudiu Voiculeț și Ioan Hora.
 Totodată, clubului CFR Cluj i s-a interzis dreptul de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar.
 În plus, clubul din Gruia riscă și alte sancțiuni, după ce a fost amendat cu 21.000 de lei și a primit un termen de grație de cinci zile pentru stingerea datoriilor și punerea astfel în aplicare a hotărârilor CNSL în cazul litigiilor cu jucătorii Damjan Djokovic, Liviu Ganea și Felice Piccolo. În alte două cazuri, ale jucătorilor Rui Pedro și Javier Velayos, comisia a decis să acorde termen data de 11 februarie.
 În urma acestei depunctări, CFR Cluj ajunge de pe locul al doilea (cu 34 puncte) pe ultima poziție a clasamentului, 18, cu doar 10 puncte.  (AGERPRES)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu