luni, 12 ianuarie 2015

Vremea in urmatoarele saptamani


 Valorile termice prognozate de meteorologi pentru următoarele două săptămâni vor fi, în general, peste cele specifice perioadei, potrivit prognozei valabile pentru perioada 12 - 25 ianuarie 2015, publicată, luni, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).
 În Crisana, in prima săptămână de prognoză, temperatura aerului va avea unele oscilaţii, dar valorile maxime se vor situa, în marea lor majoritate, peste cele specifice perioadei, cu medii de 3...5 grade în 12 şi 15 ianuarie şi 6...8 grade în celelalte zile. Variaţii vor fi şi în privinţa regimului termic nocturn, cu minimele cele mai scăzute în dimineaţa de 14 ianuarie, când vor fi în medie -4 grade, în restul intervalului fiind de aşteptat -3...-1 grad, dar cu valori mai mari în zona de deal.
 În cea de-a doua săptămână se estimează un regim termic relativ constant, cu valori în continuare peste cele climatologic normale, cu maxime de 4...6 grade şi minime de   -2...0 grade, mediat pe regiune. 
În prima săptămână a intervalului de referinţă precipitaţiile aproape vor lipsi, apoi -începând din jurul datei de 18 ianuarie- creşte probabilitatea pentru precipitaţii mixte, cu caracter temporar.  (Sursa: meteoromania.ro)  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu