sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Meciurile din Liga 1 se vad la Look tv si la Digi Sport


Meciurile din Liga I și Cupa Ligii vor fi transmise pe posturile de sport ale RCS din luna februarie și până în 2019, potrivit unui anunț al companiei. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de Digi24.
 Interesant este că meciurile vor fi difuzate de DigiSport și nu prin Look TV așa cum era până acum.
RCS nu va percepe niciun tarif suplimentar telespectatorilor, au anunțat reprezentanții companiei de cablu.
 Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS: „Ne bucurăm că le putem oferi în continuare clienților noștri Liga 1, fără costuri suplimentare, răsplătindu-le în acest fel loialitatea, dar și încrederea în serviciile noastre. Prin transmiterea celor două competiții importante din fotbalul românesc, le oferim clienților noștri posibilitatea de a urmări în direct meciurile echipelor preferate, așa cum am avut-o și în ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. În acest fel continuăm misiunea de a le oferi abonaților Digi conținut TV de cea mai bună calitate la cele mai avantajoase prețuri și, în același timp, ne păstrăm poziția de lider pe piața furnizorilor de servicii de televiziune din România.”

 Intel Sky Broadcast Ltd (ISB), compania care deține din 2014 drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I, anunta că partidele de fotbal vor fi în continuare la Look TV, după ce RCS a anunțat vineri că toate meciurile se vor vedea și la DigiSport.
 „Alături de principalii distribuitori ai posturilor Look TV și Look Plus, deja consacrații UPC, TeleKom și Orange, care și-au asumat parteneriatul cu ISB și implicit cu Liga 1 de la începutul sezonului competițional în curs de desfășurare, anunțăm opinia publică despre încheierea contractului și cu rețeaua RCS&RDS”, anunță reprezentanții ISB.
 „Astfel, spre deosebire de campionatele trecute, telespectatorii din România vor avea posibilitatea să vizioneze în următoarele 5 sezoane toate partidele din Liga 1 în condiții similare , indiferent la care din principalele rețele de televiziune sunt abonați”, au mai subliniat reprezentanții  ISB . (paginademedia.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu