sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Led Zeppelin relanseaza `Psihical Graffiti`


 Trupa britanică Led Zeppelin marchează 40 de ani de la lansarea albumului său "Physical Graffiti" cu o reeditare de lux a acestuia, modernizată și masterizată de chitaristul Jimmy Page, fostul lider al grupului, informează EFE.
 Această nouă ediție de lux al celui de-al șaselea album al trupei va apărea pe piață la aceeași dată la care a fost lansat originalul în 1975 — 24 februarie, potrivit unui comunicat al companiei discografice Warner.
 Albumul reeditat conține un disc extra cu șapte piese inedite între care se numără și prima versiune a 'Trampled Under Foot' intitulată 'Brandy & Coke', sau variante brute ale unor cântece precum 'In My Time Of Dying' y 'Houses Of The Holy'.
 'Physical Graffiti' va fi pus în vânzare în diferite formate 3CD, 3LP și o cutie de lux care conține un album de 96 de pagini cu fotografii nemaivăzute până acum.
Led Zeppelin s-a format la Londra în 1968 și de-a lungul a 12 ani de carieră a devenit una dintre cele mai mari trupe de rock din istorie cu 300 de milioane de discuri vândute în întreaga lume. Trupa Led Zeppelin s-a destrămat în 1980, în urma decesului toboșarului John Bonham. (AGERPRES)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu