joi, 29 ianuarie 2015

Lady Gaga va canta la gala premiilor Grammy


 Lady Gaga si-a anuntat fanii pe Twitter ca va urca pe scena premiilor Grammy impreuna cu Tony Bennett, pe data de 8 februarie.
 Albumul jazz al celor doi artisti "Cheek To Cheek", este nominalizat la categoria "Best Traditional Pop Vocal Album". Lady Gaga si Tony Bennett se inscriu pe lista artistilor care vor intretine atmosfera si care vor oferi momente de neuitat.   Lista ii mai include pe Usher, Ariana Grande, Madonna, AC/DC, Eric Church, Ed Sheeran, Sam Smith, Miranda Lambert sau Pharrell Williams.
 Tot in cadrul galei, invitatii vor mai avea parte de un duet inedit. Adam Levine, frontman-ul Maroon 5 si Gwen Stefani vor canta impreuna; o interpretare care se va transforma intr-un moment unic de care toti oaspetii vor fi incantati. The Recording Academy a anuntat ieri ca de asemenea Annie Lennox va face pereche cu Hozier iar Jessie J cu Tom Jones.
 "De-a lungul anilor, Grammy Awards au asociat adevarate icon-uri din lumea muzicii cu artisti noi, pentru a le oferi fanilor momente remarcabile care pot fi vazute doar pe scena noastra. Acest an nu este diferit si inca o data, promite sa aduca impreuna lumi muzicale diferite in moduri inovatoare care imbina genurile si creaza noi limite artistice". (bestmusic.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu