sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Disc de platina pentru Barbra Streisand


 Barbra Streisand face istorie. Cel mai recent album "Partners" va fi certificat cu platina si va intra in istoria RIAA ca fiind artista cu cele mai multe albume care au fost certificate cu platina, si anume, 31. Cea mai apropiata competitoare a sa este Reba McEntire cu 19 albume.
 "Partners" s-a vandut in peste 1,000,000 de unitati in Statele Unite. Materialul a debutat pe primul loc in Billboard 200 in septembrie anul trecut. Albumul "Partners" a fost cel mai bine vandut material al Barbrei Streisand din 2011, cand a lansat "Christmas Memories".
 Pentru cineva care a castigat pana acum doua premii Oscar, cinci premii Emmy, zece Golden Globe, opt Grammy si un premiu special Tony, s-ar putea spune ca pentru ea este ceva normal. Dar artista isi pastreaza modestia caracteristica si desi are tot dreptul sa se comporte ca o adevarata diva, ea da dovada de fiecare data de multa eleganta si de respect fata denpresa si fani.
 Pe 15 februarie, Barbra Streisand va primi American Society Of Cinematographers Board Of Governors Award in cadrul galei de la Hyatt Regency Century Plaza. Acest premiul este oferit unei persoane care a avut realizari extraordinare in domeniul cinematografiei si al artei. (bestmusic.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu