sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Biatlon


 Biatlonista Luminita Piscoran, in varsta de 26 de ani, a castigat, joi, medalia de aur in proba individuala 15 kilometri din cadrul Campionatelor Europene ce se desfasoara la Otepaa (Estonia), informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax.
 Piscoran, locul 69 in clasamentul Cupei Mondiale in acest sezon, cu 13 puncte, a terminat cei 15 kilometri in 46 de minute, 15 secunde si 7 zecimi. Insa, din cauza celor cinci tinte ratate, una la prima tragere (in pozitia culcat), trei la cea de a doua (in picioare) si una la cea de a treia (culcat), ea a avut un timp total de 51 de minute, 15 secunde si 7 zecimi, deoarece in aceasta proba ratarea unui foc echivaleaza cu un minut de penalizare.
 Piscoran a fost urmata in clasament de austriaca Christina Rieder, la 20 de secunde si sase zecimi, care a avut doar trei focuri ratate, si rusoaica Ekaterina Iurlova, la 47 de secunde si 5 zecimi, care a ratat de sapte ori tinta.
 Eva Tofalvi s-a clasat pe locul 29, cu opt focuri ratate, la 4 minute, 39 de secunde si trei zecimi de Piscoran.
 La aceasta editie a Campionatelor Europene nu participa niciuna dintre sportivele aflate in primele 30 de locuri ale clasamentului general al Cupei Mondiale.  (Sursa: hotnews.ro )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu