miercuri, 7 ianuarie 2015

Aerosmith in turneu


Joe Perry a dezvaluit recent intr-un interviu ca trupa are in plan sa porneasca din nou la drum in aceasta vara, dar planurile pentru un nou material discografic Aerosmith raman doar pe hartie.
 Intrebat despre proiectul sau solo, Perry a spus:"Nu sunt sigur. Am terminat ultimul album Aerosmith si am invatat multe despre cum sa facem acest material ca sa fie la inaltimea asteptarilor fanilor nostri. Pana acum am sase piese pentru proiectul solo, dar eu intotdeauna scriu si lucrez la ceva nou...Industria muzicala si publicul s-au schimbat foarte mult, plus Steven lucreaza la un material care va fi lansat in aceasta primavara. Uneori ma intreb daca merita sa mai inregistrezi sau sa mai lansezi materiale noi. Stiu sigur ca in aceasta vara vom porni din nou la drum, si nu cred ca vom avea timpul necesar sa ne reintoarcem in studio. Avem in plan acest lucru, dar nu stim cand se va intampla".
 In preajma sarbatorilor care tocmai au trecut, Joe Perry a lansat un material cu colinde clasice de Craciun. Surpriza a fost Johnny Depp care a cantat la chitara pe acest material. (metalhead.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu