miercuri, 29 octombrie 2014

Prognoza meteo pentru 3 luni


NOIEMBRIE
Valorile termice se vor situa peste medii în sud-est şi local în sud şi vest, iar în restul zonelor acestea pot fi apropiate de limitele normale. Cantităţile lunare de precipitaţii vor prezenta o tendintţă de excedent în regiunile centrale şi local în cele vestice şi nordice, iar în restul teritoriului vor avea valori apropiate de mediile climatologice.
DECEMBRIE
Valorile termice vor fi în general apropiate de mediile multianuale în aproape toata ţara, local în sud-estul şi sudul tării fiind posibile temperaturi medii lunare mai ridicate decat în mod obişnuit. Cantităţile lunare de precipitaţii se vor situa în limitele climatologice în majoritatea zonelor, local în centrul ţării fiind posibile valori peste medii, iar în sud şi vest sub norme.
IANUARIE
Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice în cea mai mare parte a ţării, posibil local mai ridicate decât normalul în vest, sud şi sud-est. Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi apropiate de mediile multianuale în estul şi sudul tarii, dar vor avea o tendinţă de excedent în celelalte regiuni. (Sursa: a1.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu