vineri, 24 octombrie 2014

Lucescu nu vine la Nationala


 Directorul general al clubului Şahtior Doneţk, Serghei Palkin, a declarat, joi seară, că Mircea Lucescu nu poate prelua în paralel şi naţionala României, subliniind că preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost la Kiev pentru a discuta cu oficialii ucraineni.
 "Interesul arătat de naţionala României pentru Mircea Lucescu este real. Dar Mister are contract cu Şahtior până la finalul sezonului. Astăzi a avut loc, la Kiev, o întâlnire cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (n.r. - Răzvan Burleanu) şi i-am spus că nu poate combina cele două posturi, deoarece ar fi conflict de interese", a spus Palkin, conform vesti-ukr.com.
 Antrenorul Mircea Lucescu a condus echipa naţională a României între 1981 şi 1986, el fiind demis după victoria cu 4-0 obţinută la Bucureşti în faţa selecţionatei Austriei în preliminariile Euro-1988.
 FRF analizează în aceste zile mai multe variante pentru înlocuirea selecţionerului Victor Piţurcă, printre care se numără antrenorii Mircea Lucescu, Ladislau Boloni, Cosmin Olăroiu şi Cosmin Contra. (Sursa: mediafax)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu