sâmbătă, 4 octombrie 2014

BZN a lansat `Drumurile noastre`


Trupa olandeză BZN (Band Zonder Naama), celebră în anii '90 cu hitul "Blue eyes", a lansat vineri, la București, videoclipul melodiei "Drumurile noastre", realizat în duet cu regretatul cântăreț român Dan Spătaru, eveniment în premieră în România.
 Jan Keizer și Anny Schilder, componenții trupei BZN, au realizat un mix cu populara piesă și au filmat un videoclip cu locuri emblematice din România — Castelul Peleș, Castelul Iulia Hașdeu de la Câmpina. Pentru realizarea duetului, cei doi artiști olandezi au învățat cuvintele melodiei, refrenul fiind interpretat în limba română împreună cu Dan Spătaru.
 Trupa BZN va lansa melodia și videoclipul "Drumurile noastre" și pe 5 octombrie, când va cânta în închiderea Festivalului Dan Spătaru de la Medgidia, piesa urmând a fi promovată și pe piața muzicală internațională. Fanii trupei vor avea ocazia să-i vadă și la București pe 4 decembrie, la Sala Palatului, într-un recital de sărbători. Piesele de sezon vor fi însoțite de melodiile BZN celebre și de interpretarea noului hit BZN, "Drumurile noastre".
 Biletele pentru concertul de la Sala Palatului organizat de German Quality Entertainment, cu prețuri cuprinse între 100 de lei și 500 de lei, se găsesc online pe www.eventim.ro și www.salapalatului.ro.  AGERPRES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu