miercuri, 10 septembrie 2014

U2 a lansat al 13-lea album odata cu Iphone 6


Mult așteptata lansare a noului telefon de la Apple, iPhone 6, a fost însoțită marți de o surpriză pentru fanii muzicii rock - trupa irlandeză U2 și-a scos pe piață cel de-al 13-lea album de studio, "Songs of Innocence", produs discografic ce este oferit gratuit în iTunes, conform starpulse.com.
 Membrii formației U2 au participat și la lansarea telefoanelor iPhone 6 și iPhone 6 Plus, alături de noul smartwatch de la Apple. Cu această ocazie ei au interpretat noul single "The Miracle (of Joey Ramone)".
 Nu a fost niciun secret faptul că trupa irlandeză lucrează la un nou album, însă modalitatea aleasă pentru lansarea sa și faptul că este oferit în mod gratuit tuturor utilizatorilor de iTunes a fost o surpriză de proporții. Această strategie de promovare amintește de cea adoptată de trupa Radiohead în anul 2007, la lansarea albumului "In Rainbows", LP pe care fanii l-au putut "cumpăra" plătind exact cât îi lăsa inima pentru el, chiar și niciun ban.
 Noul album U2 va rămâne în exclusivitate pe iTunes până la 13 septembrie când va fi lansat și în varianta CD/DVD. (AGERPRES)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu