miercuri, 10 septembrie 2014

Spandau Ballet a lansat un Best Of


 Influenta pe care Spandau Ballet a avut-o in anii ’80 este comparabila cu cea pe care The Who a avut-o in anii ’60 sau David Bowie in ani ’70.
 Dupa cum reiese si din documentarul “Soulboys of the Western World”, Spandau Ballet si-a pus amprenta asupra epocii nu doar prin soundul aparte, ci si printr-un intreg stil, de la vestimentatie la atitudine, fiind un pilon al culturii tinerilor si un glas pentru cei a caror voce nu putea fi auzita. 
 Cariera celor de la Spandau a fost marcata de un succes comercial extraordinar, inregistrand vanzari de 25 de milioane de copii, dominand topurile din Marea Britanie cu piese ca “True”, “Gold” sau “Through the Barricades” si dand tonul in cluburile vremii de la Hollywood pana in Ibiza.
 Formatia a ales sa isi spuna povestea printr-un album best of intitulat “The Story” care include pe langa cele mai importante piese care au marcat generatii, si 3 noi piese prin care demonstreaza ca spiritul Spandau Ballet continua sa dainuie si dupa 40 de la debut. Noutatile de pe album  sunt “This Is The Love”, “Steal” si “Soul Boy”, prima dintre ele constituind chiar cel mai recent single al trupei. (Sursa: roton.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu