luni, 11 august 2014

miting pe DN 76Mitingul din 29 august 2014, ora 16 din parcarea Restaurantului La Migu din Pocola este notificat si luat in evidenta autoritatilor locale ale Comunei Pocola, Politia Beius si Inspectoratul Judetan al Jandarmeriei Bihor.
 Organizatori, in ordinea comunicarii la forurile mentionate mai sus : Popa Dan, Briscan Sorin, Mincic Razvan, Taichis Danut, Mihes Mircea.  Pagina de Facebook "Drumul National 76" a fost conceputa de Popa Dan, Briscan Sorin si Mincic Razvan.
 Întrerupte timp de mai bine de un an, lucrările de reabilitare a drumului naţional 76 Oradea-Deva au început cu stângul. La nici două săptămâni de la turnarea primului strat de asfalt, şoseaua a cedat, spre disperarea şoferilor. CNADNR a sesizat problema şi a cerut oprirea imediată a lucrărilor.
"Se va reface acea porţiune. Undeva au greşit. Laboratorul o să ne spună dacă au greşit din punct de vedere al mixturii sau din punct de vedere al compactării",spune Eugen Cecan, directorul DRDP Cluj, conform digi24oradea.

``Cu toate ca ne "ardea buza de sete", cu toate ca tanjam cu totii dupa o actiune spectaculoasa care sa fie preluata de toate canalele TV si radio si presa scrisa din tara,cu toate ca ne doream sa aducem si niste tir-uri, buldoexcavatoare si alte utilaje, cu toate ca ne doream sa....., NU AVEM APROBAREA DECAT PENTRU MITINGUL DIN PARCARE SI NU PENTRU MARSUL PE DN 76 (asa cum l-am gandit initial) SAU PENTRU BLOCAREA DRUMULUI IN LUCRU, DEOARECE FAPTA CONSTITUIE INFRACTIUNE.S-a pus problema in aceste conditii a posibilitatii trecerii ambulantelor, autospecialelor SMURD si cele ale pompierilor in cazul unor interventii,deoarece drumul este si asa strangulat.Ne dorim foarte mult ca acest miting sa aduca, pentru cateva zile macar, in atentia autoritatilor de la Bucuresti, dezastrul de pe DN 76 si acestea sa ia masuri, iar mass media sa fie focusata pe acest eveniment si nu pe eventuale evenimente nefericite ce ar putea aparea in cazul blocarii drumului. Efectul ar fi exact invers....``, scriu organizatorii pe pagina de Facebook.
 Totodată, organizatorii roagă pe toţi cei care viziteză pagina sa posteze comentarii pertinente si sugestii, pareri, initiative, orice poate folosi.

 La 10 Aprilie 2013, peste 300 de şoferi au luat parte la marşul de protest organizat pe Drumul Naţional 76, drum care leagă Oradea de Deva. Pe ruta Pocola-Răbăgani şi retur şoferii au claxonat, au plantat panseluţe în gropile din şosea, încercând să atragă atenţia, celor pe care i-au ales, cu privire la starea drumului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu