sâmbătă, 30 august 2014

Meteo - prognoza pe 3 luni


Meteorologii au publicat prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Dupa un septembrie cald, Administratia Nationala de Meteorologie prognozeaza o toamna ploioasa, insa cu valori termice apropiate de mediile climatologie ale perioadei.
 In septembrie, valorile termice se vor situa peste mediile climatologice in sud-estul tarii si local in regiunile sudice si estice, iar in rest vor fi normale.
 Cantitatile lunare de precipitatii vor fi deficitare in regiunile sud-estice si local in cele estice si sudice. In restul teritoriului vor fi apropiate de normal, cu o tendinta de excedent in centrul tarii.
 In luna octombrie, valorile termice vor fi peste mediile climatologice in sud-est si local in regiunile sudice si vestice, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de normalul perioadei. Cantitatile lunare de precipitatii vor avea o tendinta de excedent in cea mai mare parte a tarii.
 In noiembrie, cantitatile lunare de precipitatii vor avea o tendinta de excedent in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in regiunile centrale ale tarii, iar in restul teritoriului vor fi apropiate de mediile climatologice. (ziare.com)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu