sâmbătă, 9 august 2014

fotbal judetean


Sambata dimineata Stadionul Municipal `Francisc Matei`din Beius a gazduit meciul amical dintre echipa gazda, CF Bihorul Beius, care evolueaza in Liga a 4-a, si CS Osorhei, grupare care continua in Liga a 3-a.
 Partida a fost clar dominata de formatia ospete, aceasta reusind deschiderea scorului dupa primul sfert de ora printrun sut de la 20 de metri expediat de Ember din lovitura libera. De altfel oaspetii au beneficiat de alte cateva lovituri libere din apropierea careului, fara insa a pune probleme buturilor aparate de Odobasianu.          Dupa pauza, Rudy Kovacs a introdus in teren o echipa mult schimbata, atat ca jucatori cat si ca echipament, tricourile celor de la Osorhei semanand izbitor cu cele ale selectionatei Croatiei. Formatia beiuseanu a iesit mai mult la joc, dar cei care au reusit sa puncteze au fost tot oaspetii, Giurea si Chimonso fiind cei care au punctat pentru un sec 0-3.
 Obisnuit cu postul de titular in poarta celor de la Osorhei,Hava nu a fost introdus deloc in teren, el fiind `pedepsit` pentru intarzierea din aceasta dimineata cand a fost asteptat la autocar aproape jumatate de ora.
 De cealalta parte, beiusenii nu l-au putut folosi pe Oras intrucat presedintele celor de la Poiana Budureasa, de la care s-a transferat, ar fi facut memoriu la AJF Bihor pentru a bloca transferul. Si asta in ciuda faptului ca budurenii nu s-au inscris in Liga a 4-a pentru sezonul 2014-2015.
 Campionatul Ligii a 3-a va debuta pe 30 august. Tot atunci se va da startul si in Liga a 4-a, asta daca nu cumva se va schimba ceva la sedinta Adunarii Generale a AJF Bihor care are loc luni.

CF Bihorul Beius (antrenor Ciprian Cartis): Odobasianu – Silaghi, Bogdan, Olteanu, Toma, Mihoc, Borza, Nistor, Briciu, Mandru, Istoc. Au mai jucat: Turle, Foghis, Pavel, Lezeu,
CS Odorhei (Antrenor: Rudy Kovacs): Deac – Turcan, Pintea, Lavrincsik, Hering – Pop, Ember – Moise, Trip, Andor – Hosu. Repriza a doua: Deac – Malai, Tesan, Pop, Turcan – Junc, Raymond – Giurea, Costea, Ban – Chimonso.
Marcatori: Ember, Giurea, Chimonso.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu