marți, 5 august 2014

AgroBihor 2014Ajuns la ediţia a VI-a, târgul de agricultură, zootehnie şi industrie alimentară AgroBihor se va desfăşura anul acesta în perioada 29-31 august, în parcarea Era Shopping, Oradea.
 Potrivit organizatorilor, ediţia din anul precedent s-a remarcat prin participarea celor mai mari şi cunoscute firme, dealeri de maşini şi utilaje agricole, care au prezentat fermierilor tehnica de vârf din domeniul tehnicii agricole. Un eveniment care a stârnit interesul fermierilor a fost demonstraţia în câmp. “Şi la această ediţie vom organiza un astfel de eveniment în data de 30 august, cu o participare mai numeroasă a firmelor, dorind să prezentăm lucrări de sezon: recoltarea florii soarelui cu diferite combine, tocarea resturilor vegetale, scarificarea, pregătirea terenului pentru semănat şi semănatul”, anunţă organizatorii pentru ediţia din acest an.
 Un alt sector al manifestării îl reprezintă crescătorii de animale din judeţul Bihor, care vor expune cele mai frumoase exemplare de ovine, bovine şi cabaline.
 Un alt eveniment conex devenit tradiţie este “Cupa AgroBihor” - concurs cu atelaje cu cai. Ajunsă la ediţia a III-a, manifestarea va aduce laolaltă în jur de 15 atelaje din România şi Ungaria.
 Capitolul manifestărilor cu caracter ştiinţific se va bucura de simpozioane şi conferinţe pe diverse subiecte de interes pentru fermieri. Ca în fiecare an, o prezenţă numeroasă va fi cea a legumicultorilor, floricultorilor, producătorilor de fructe de sezon şi apicultorilor din Bihor, dar şi din judeţele învecinate. Evenimentul este organizat de către Camera Agricolă Bihor şi Consiliul Judeţean Bihor. (agroinfo.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu