joi, 14 august 2014

a murit Lauren Bacall


 Actrița americană de cinema Lauren Bacall, poreclită "The Look" (Privirea) și care a făcut cariera în timpul epocii de aur a Hollywoodului, a murit marți la vârsta de 89 de ani, potrivit site-ului TMZ.
 Odată cu dispariția actriței Lauren Bacall (în noaptea de marți), toate cele 16 staruri ale secolului al XX-lea evocate de Madonna în piesa 'Vogue' au murit. Celebrul ei clip în alb-negru, realizat în martie 1990 de David Fincher, este un omagiu adus epocii de aur a Hollywoodului, scrie slate.fr.
La o lună de la apariția clipului a murit Greta Garbo, iar James Dean, Marilyn Monroe și alții trecuseră deja în neființă.
Cele 16 personalități menționate în piesă sunt, în ordinea dispariției, Jean Harlow, James Dean, Marilyn Monroe, Grace Kelly, Rita Hayworth, Fred Astaire, Bette Davis, Greta Garbo, Marlene Dietrich, Ginger Rogers, Lana Turner, Gene Kelly, Joe DiMaggio, Katharine Hepburn, Marlon Brando și Lauren Bacall.
Cântecul onorează celebrități care au adus glorie Hollywoodului prin strălucirea lor și cu Lauren Bacall s-a stins ultima flacără a epocii de aur a cetății filmului, încheie slate.fr.   AGERPRES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu