joi, 31 iulie 2014

bataie intre vedete


 O bătaie în stilul celor din Bronx a avut loc între actorul britanic Orlando Bloom și cântărețul canadian Justin Bieber într-un restaurant din insula spaniolă Ibiza, relatează miercuri ziarul 'ABC'.
 Cunoscut pentru rolurile sale din 'The Lord of the Rings' sau din 'Pirates of the Carribean', artistul i-ar fi dat un pumn tinerei vedete de peste ocean, care a fugit din local în timp ce restul celor prezenți aplaudau. Nu a plecat însă înainte de a-l insulta pe nu mai puțin celebrul său adversar.
Incidentul a avut loc în restaurantul Cipriani, unde se aflau și alte celebrități aflate în vacanță în Insulele Baleare, precum Paris Hilton.
 Conform declarațiilor unora dintre martorii evenimentului, citați de publicația 'TMZ', seara începuse într-o atmosferă veselă, iar Bieber ar fi reușit să se ferească și să nu fie atins de pumnul furiosului Bloom.
 Altercația s-ar fi produs în contextul comentariilor făcute de cei doi în legătură cu unele dintre fostele lor iubite. Orlando Blomm i-ar fi amintit cântărețului de pozele pe care și le-a făcut împreună cu cântăreața Selena Gomez în luna aprilie, iar Justin Bieber se pare că ar fi insinuat câte ceva despre fotomodelul Miranda Kerr. (AGERPRES)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu